Ποιος είμαι ...

Η φωτογραφία μου
Με αγάπη για την γνώση που δεν προέρχεται μόνο μέσα από τα σχολικά βιβλία και πάθος για μια εκπαίδευση που θα μπορεί να δημιουργεί ερωτήματα στους μαθητές μας ...

Απάντηση της COSMOTE στην πρόσκληση μας


ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ

Εστάλη:
Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2009 7:12:41 μμ

Κε Τσουτσουδάκη θα ήθελα εκ μέρους της COSMOTE να σας ευχαριστήσω θερμά για την πρόσκληση σας στην ημερίδα που διοργανώνετε . Με μεγάλη μας λύπη δεν θα μπορέσουμε να παραστούμε , καθώς η ενημέρωση προς εμάς έφτασε πολύ αργά .


Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η εταιρεία μας είναι πάντα θετική σε τέτοιες πρωτοβουλίες που σκοπό έχουν τη σωστή ενημέρωση του κοινού για θέματα που αφορούν τη σωστή και ασφαλή χρήση των κινητών τηλεφώνων αλλά και των θεμάτων που σχετίζονται με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία γενικότερα . Για το σκοπό αυτό άλλωστε στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας η εταιρεία μας έχει εκδώσει σειρά ενημερωτικών εντύπων . Επίσης έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα το οποίο σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες-ακτινοφυσικούς προχωρά σε επισκέψεις -ενημερώσεις για θέματα ασφαλούς χρήσης κινητής τηλεφωνίας και γενικότερα για θέματα ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών σε σχολεία σε όλη την ελληνική επικράτεια . Αναμένοντας την πρόσκληση σας για την επόμενη εκδήλωση που θα πραγματοποιήσετε, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο υπεύθυνο έργο σας .

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
COSMOTE A.E.
ΤΜΗΜΑ COMMUNITY RELATIONS

Δεν υπάρχουν σχόλια: